Objednaný tovar si môžete prevziať osobne v predajni SELEKTRA, Družstevná 1143/24, Partizánske, tel.: 038/7490000. Všetok tovar je ihneď dostupný na našom sklade.

ETA Moneto II AQUA PLUS 6453 90000

Kód: 36986
151.80 € / ks 126.50 € bez DPH
Na sklade | Doručenie do 24 hodín
Môžeme doručiť do:
23.10.2024

Tyčový vysávač – aku, na koberce, tvrdé podlahy, linoleum a plávajúce podlahy, na mokré čistenie, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 50 min, doba nabíjania 6 h, HEPA filter, hlučnosť 82 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,55 l, indikátor nabíjania, LED kontrolky stavu nabitia batérie a LED osvetlenie, rozmery 115,5 × 17 cm (V×H), hmotnosť 3,5 kg, mopovacia textília a filter súčasťou balenia, biela a modrá farba

Detailné informácie

Podrobný popis

Praktický vysávač ETA Moneto II&AquaPlus je správnou voľbou pre tých z vás, ktorí upratovaniu nehodlajú venovať viac času, než je nevyhnutné. Ide o tyčový a ručný vysávač s mopom, s ktorým môžete v jednom kroku vysávať a vytierať podlahu.

V jednom prístroji tak získate hneď troch výkonných pomocníkov, ktorí sú pripravení udržať vašu domácnosť príjemne čistú bez zbytočnej námahy.

Výkonný pomocník na upratovanie rôznych povrchov

Vďaka možnosti vybrať si zo dvoch úrovní sacieho výkonu sa vysávač prispôsobí všetkým typom povrchu. Účinnú filtráciu zabezpečíkvalitný HEPA filter. Vďaka LED osvetleniu hlavice navyše neprehliadnete žiadnu nečistotu, a udržíte si tak domácnosť príjemne čistú. O aktuálnom stave batérie vás bude informovať svetelná signalizácia.

Upratovanie už nebude nočnou morou

S 21,6 V Li-ion akumulátorom, ktorý udrží vysávač v prevádzky až 50 minút, zvládnete upratovanie celého domu naraz. Doba nabíjania akumulátora je približne 5 hodín. Súčasťou balenia je aj mopovací nadstavec s nádobkou o kapacite 150 ml na vyčistenie podlahy s rozlohou až 40 m2. Umývanie podlahy bude teraz jednoduchšie ako kedykoľvek predtým av porovnaní s klasickým umývaním podláh zároveň ušetríte nemalé množstvo vody.

S upratovaním vám pomôže aj integrovaná elektrická kefa, ktorá je špeciálne určená na vysávanie parkiet a ďalších tvrdých podláh.

Vyberte si ten správny nadstavec podľa vašej potreby

Medzi príslušenstvom vysávača nájdete rotačnú parketovú hubicu, štrbinovú hubicu a kefku. Super vychytávkou je aj malá turbokefa, ktorá je perfektná pre vysávanie sedačiek, kresiel či matracov.

Praktickým pomocníkom je aj mopovací nadstavec, ktorý je navrhnutý pre jednoduchú údržbu všetkých druhov tvrdých podláh, ako je drevo, linoleum, dlažba, parkety aj plávajúca podlaha. Vybrať si môžete rovno zo 3 druhov mopovacích textílií vyrobených z mikrovlákna, ktoré možno prať v práčke.
 
Súčasťou balenia je aj adaptér 100-240 V (AC) /  V (DC)  s dobíjacou základňou, ktorá má integrovaný priestor na praktické skladovanie príslušenstva.

Predĺženie záruky

Na tento produkt si nezabudnite aktivovať Predĺženú záruku na 3 roky na motor. Pre získanie záruky sa zdarma registrujte TU.

Dodatočné parametre

Kategória: Batériové
Záruka: 2 roky
Typ: tyčový

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Najlepší nákup