Objednaný tovar si môžete prevziať osobne v predajni SELEKTRA, Družstevná 1143/24, Partizánske, tel.: 038/7490000. Všetok tovar je ihneď dostupný na našom sklade.

ETA 4270 90000

Kód: 37076
50.10 € / ks 41.75 € bez DPH
Na sklade | Doručenie do 24 hodín
Môžeme doručiť do:
23.10.2024

Naparovač odevov, Príkon: 1500 W, Objem nádržky na vodu: 264 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Nevzhľadné záhyby dokážu pokaziť dojem z každého outfitu. Na žehliacu dosku a zložité zápolenie s klasickou žehličkou však môžete zabudnúť. Praktický ručný naparovač ETA Naomi sa vďaka kompaktným rozmerom a schopnosti vyžehliť oblečenie priamo na vešiaku, stane vašou tajnou zbraňou nielen počas uponáhľaného rána – mieri presne a je vždy pripravený na použitie.

Vysporiada sa so záhybmi aj nečistotami

Ručný naparovač ETA Naomi sa postará o úpravu vašich odevov tesne pred odchodom z domu – vyžehlí nechcené záhyby, látku viditeľne osvieži a vďaka špeciálnemu nadstavcu ju tiež dokáže zbaviť nečistôt. Horúca para navyše ničí baktérie, odstraňuje zápach a je šetrná ku všetkým typom látok. Napariť tak môžete všetko oblečenie vrátane jemnej bielizne a chúlostivých kabátov vhodných iba na suché čistenie. Práve pri starostlivosti o odevy zo silnejších tkanín, ako sú kabáty a saká, oceníte špeciálnu kefu, vďaka ktorej para lepšie preniká do vlákien. Kefa tak efektívne odstráni špinu a žmolky a dokáže pozbierať tiež zvieracie chlpy.

S ručným naparovačom ETA Naomi sa však dostane pohotovej starostlivosti tiež textíliám vo vašej domácnosti – záclony, závesy, čalúnenie, deky či obrusy budú opäť ako nové, bez nutnosti dávať ich dole z garniže, odnášať do čistiarne alebo volať drahú upratovaciu službu. Terapiu horúcou parou potom môžete dopriať aj plyšovým hračkám, ktoré tak účinne zbavíte baktérií a zaistíte deťom ideálne podmienky pre bezstarostný čas strávený hrou.

Keď sa snúbi jemnosť a sila

Maximálna intenzita pary dosahuje až 25 g/min, čo je výkon zaisťujúci skutočne viditeľné výsledky. Vďaka integrovanému čerpadlu a deviatim tryskám je para rovnomerne distribuovaná po celom povrchu plochy, čo zaručuje jej maximálne využitie a efektivitu v čo najkratšom čase.

Ručný naparovač ETA Naomi navyše nájde svoje využitie tiež na cestách, a to aj na tých pracovných, kde na reprezentatívnom outfite obzvlášť záleží.

Nádržka na vodu tohto kompaktného naparovača má objem 264 ml, čo vám pohodlne vystačí až na 15 minút pary. Po zapnutí je para pripravená doslova za minútku. Kedy sa naparovač nahrieva a kedy je už pripravený na akciu, ľahko rozpoznáte vďaka svetelným kontrolkám.

Používanie naparovača uľahčuje jeho nízka hmotnosť aj dlhý napájací kábel. Ergonomická rukoväť vám navyše skvele padne do ruky, ktorú však nečaká žiadna námaha.

Príslušenstvo v balení:

  • Kefa na odstránenie vlákien, vlasov, žmolkov a nečistôt
  • Nádoba na jednoduché doplňovanie vody
  • Parametry

    Typ naparovačky: ručná
    Príkon: 1500 W
    Objem nádržky (na vodu): 264 ml
    Parný výkon: 25 g/min.
    Bezpečnostné vypínanie: nie
    Odvápňovanie: nie
    Systém proti odkvapkávaniu: nie
    Šírka: 13 cm
    Výška: 31 cm
    Hĺbka: 16.5 cm

Dodatočné parametre

Kategória: Žehličky
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Najlepší nákup